ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στο Romano.gr έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο των αγορών σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους. Η επιλογή δική σας.

1. Αντικαταβολή 
Τα  προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με  courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής.

2. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners ή με με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο Alpha eCommerce, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της  κάρτας σας. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποστέλλονται πίσω στο Romano.gr. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την τράπεζα Alpha Bank.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Για να πληρώσετε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά πατήστε "Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό" στον τρόπο πληρωμής στο check-out. Θα σας εμφανιστούν οι λογαριασμοί για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μετά το πέρας της κατάθεσής σας, στείλτε μας το αποδεικτικό, μ' ένα mail στο info@romano.gr έτσι ώστε να επισπευσθεί όσο περισσότερο γίνεται η παραγγελία σας.

4. Πληρωμή με POS και παραλαβή από το πλησιέστερο κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής
Έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με  POS και στον οδηγό της Γενικής Ταχυδρομικής που θα σας παραδώσει τα προϊόντα μας.

5. Εξόφληση στο κεντρικό κατάστημα Romano
Εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κεντρικό μας κατάστημα Ερμού 42 μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας στα ταμεία του καστήματός.

*Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) επικοινωνήστε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η παραγγελία.