ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ

Παραλαβή με την Γενική Ταχυδρομική εταιρία ταχυμεταφορών

Για όλες σας τις αγορές για πληρωμή του ηλεκτρονικού καταστήματος romano.gr, είτε με πιστωτική κάρτα είτε με κατάθεση σε τράπεζα είτε με αντικαταβολή η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ εντός Ελλάδας, εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 30€. Για όλες τις παραγγελίες κάτω των 30€, η χρέωση αποστολής είναι 2,5€. 

•Η αποστολή παραγγελίων στη Κύπρο έχει χρέωση είτε 15€ είτε 9,92 (αναλόγως επιλογής αποστολής) ανεξαρτήτως ποσού.

•Η χρέωση της αντικαταβολής, σε περίπτωση που επιλέξετε αυτή ως τρόπο πληρωμής είναι 2,50€ και χρεώνετε ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας

Η επεξεργασία των παραγγελιών σας ξεκινά το πρωί στις 9:00 της εκάστοτε μέρας. Η ετοιμασία τους και η παράδοση τους στην εταιρία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ γίνετε την ίδια μέρα, με αποτέλεσμα να έχουμε την ταχύτερη δυνατή παράδοση των παραγγελιών σας.

Η παράδοση της παραγγελίας σας με προορισμό εντός του λεκανοπεδίου Αττικής λαμβάνει χώρα μέσα σε 24 ώρες, για υπόλοιπους χερσαίους προορισμούς η παράδοση γίνεται από 24-48 ώρες και τέλος η παράδοση της παραγγελίας για νησιώτικους προορισμούς θα ολοκληρωθεί από 24-72 ώρες το αργότερο.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 19:00 και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 15:00.

Εάν επιθυμείτε η παράδοση του δέματος να πραγματοποιηθεί συγκεκριμένες ώρες εντός τρίωρου (πρωινές: 09:00-14:00 ή απογευματινές: 14:00-19:00), θα προτείναμε για διευκόλυνσή σας να το αναφέρετε στο πεδίο σημείωσης που εμφανίζεται στο τελικό στάδιο "Ολοκλήρωση Παραγγελίας" της αγοράς σας.

Εάν το πρόγραμμά σας είναι περίπλοκο επιλέξτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα καταστήμα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ. Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω σύνδεσμο. https://www.taxydromiki.com/find-store

Θα θέλαμε τέλος να σας ενημερώσουμε ότι το romano.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται, σε ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης - εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.